На Тернопіллі степан Барна вручив відзнаки двом кращим спортсменкам та тренеру 2016 року

На Тернопіллі степан Барна вручив відзнаки двом кращим спортсменкам та тренеру 2016 року

24.02.17 16:04 0 569
Днями на Тернопільщину повернулися дві відомі біатлоністки Олена Підгрушна та юна спортсменка Анастасія Меркушина. Обидві вони стали лауреатами щорічного конкурсу «Герої спортивного року» у номінації «Найкраща спортсменка року». Водночас кращим тренером року було визнано Ірину Меркушину, яка є майстром спорту України міжнародного класу та має звання Заслужений тренер України.

Враховуючи щільний графік тренувань, вони не змогли бути присутніми на урочистостях в кінці року. Керівництво області вважало за необхідне особисто виказати їм подяку, адже жінки захищають честь не лише Тернопільщини, але й усієї України на міжнародному рівні. Тож заслужені відзнаки спортсменкам і тренеру вручили Голова Тернопільської обласної адміністрації Степан Барна та Голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.

Олена Підгрушна, як відомо є заслуженим майстром спорту України з біатлону, 5-разовою чемпіонкою Європи, переможницею і призеркою етапів Кубка світу. У 2014 році вона стала Олімпійською чемпіонкою.

Анастасія Меркушина навіть у своєму юному віці також має значні досягнення у спорті – вона є чемпіонкою світу та дворазовою чемпіонкою Європи з біатлону серед юніорів. Крім того, як повідомив під час зустрічі начальник обласного управління фізичної культури та спорту Віктор Мацикур – Анастасія виконала норматив і тепер претендує на звання «заслужений майстер спорту».

Під час зустрічі зі спортсменами Голова Тернопільської обласної адміністрації Степан Барна також підкреслив необхідність щонайшвидшого врегулювання питання зі створення на Тернопільщині біатлонної бази для тренувань.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В результаті бюджетної ...

КОМЕНТАРІ