У прокуратурі Вінницької області відбувся семінар «Організація участі прокурора у розгляді справ про адміністративні правопорушення,пов’язані з корупцією»

У прокуратурі Вінницької області відбувся семінар «Організація участі прокурора у розгляді справ про адміністративні правопорушення,пов’язані з корупцією»

27.02.17 10:20 0 502
24 лютого, за ініціативи Генеральної прокуратури України на базі прокуратури Вінницької області відбувся семінар «Організація участі прокурора у розгляді справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією».

Відкриваючи зібрання прокурор Вінницької області В’ячеслав Соколовий, акцентував увагу на актуальності та нагальності заходу. Начальник відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Генеральної прокуратури України Валентина Сеник зупинилась на аспектах організації діяльності прокурора у забезпеченні участі справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

Учасники семінару – начальники відділів прокуратур Житомирської, Хмельницької, Чернівецької, Рівненської та Вінницької областей, прокурори місцевих прокуратур, експерти, судді, адвокати. Саме вони взяли участь у інтерактивних навчаннях у формі судових засідань з розгляду справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, які проводили начальник відділу ГПУ Валентина Сеник, її заступник Юлія Кулікова та прокурор відділу Наталя Панафеда.

Учасники семінару отримали сертифікати.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: СПОРТ – ЦЕ ЖИТТЯ!

КОМЕНТАРІ