На базі Вищого професійного училища №7 м.Вінниці відбувся семінар-практикум для художніх керівників закладів профтехосвіти (+фото)

На базі Вищого професійного училища №7 м.Вінниці відбувся семінар-практикум для художніх керівників закладів профтехосвіти (+фото)

27.02.17 09:48 0 611
Вінницький державний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів 23 лютого провів обласний семінар-практикум культорганізаторів і художніх керівників професійно-технічних навчальних закладів на тему «Методи підвищення ефективності функціонування системи закладу».

Захід проведений на базі Вищого професійного училища №7 м.Вінниці для 29 педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів області.

Під час роботи семінару-практикуму увагу педагогічних працівників було акцентовано на удосконаленні функціонування виховної системи закладу та застосування інноваційних форм і методів роботи. Заступник директора з виховної роботи Олексій Верещак розповів, про досягнення та удосконалення виховної роботи саме в ВПУ №7 м. Вінниці.

У ході засідання було підведено підсумки виховної роботи Вінницького державного центру естетичного виховання учнів ПТНЗ у 2016 році та визначено основні завдання на наступний рік. З відео-презентацією про роботу позашкільного закладу виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Ірина Любчак.

В практичній частині семінару досвідом своєї роботи поділилась керівник Зразкового вокального ансамблю «Айстри» Ірина Годна, яка провела майстер-клас на тему: «Основи вокального естрадного мистецтва» з відео-презентацією та елементами практичного заняття з естрадного вокалу, концертних виступів.

Під час «круглого столу» учасники семінару змогли обмінятись власними думками та пропозиціями; вирішити організаційні питання щодо проведення обласних масових заходів та організації роботи з присвоєння та підтвердження звання «Зразковий художній колектив» творчим колективам ПТНЗ області.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Інформація щодо кількості ...

КОМЕНТАРІ