На Вінничині для відшкодування збитків в наслідок виявлення вірусу африканської чуми свиней,з обласного резервного фонду виділено 350 тисяч грн (+фото)

На Вінничині для відшкодування збитків в наслідок виявлення вірусу африканської чуми свиней,з обласного резервного фонду виділено 350 тисяч грн (+фото)

27.02.17 13:25 0 579
Під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка відбулось засідання обласної комісії ТЕБ та НС. Основне питання, яке було винесене на розгляд членів комісії стосувалось надання допомоги коштами резервного фонду обласного бюджету Мурованокуриловецькій районній державній адміністрації для відшкодування майнової шкоди, завданої особам в наслідок запровадження карантину тварин (Африканська чума свиней) з 05.02.2017 року в смт.Муровані Курилівці, с.Вищеольчедаїв та с.Морозівка Вінницької області.

Звертаючись до присутніх Андрій Гижко зазначив: «На даний час продовжується супровід цієї ситуації працівниками Держпродспоживслужби, Національної поліції, ДСНС у Вінницькій області. Всі розуміють складність і безпечність ситуації, що склалась. Тому проведено всі необхідні заходи і на ситуація повністю під контролем. Спалах захворюваності на вірус африканської чуми - локалізовано».

Заслухавши інформації начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорія Сидорука та голови Мурованокуриловецької районної державної адміністрації Сергія Ладана, Андрій Гижко наголосив: «Жодного аграрія, який потрапить у таку непросту ситуацію, пов'язаної з африканською чумою, влада не залишить без допомоги. Звичайно, розмір її буде різний, залежно від завданих збитків, але максимально сприятиме вирішенню проблем».

Члени комісії одноголосно підтримали пропозицію Андрія Гижка щодо виділення Мурованокуриловецькій районній державній адміністрації 350 тисяч грн. з резервного фонду обласного бюджету для відшкодування майнової шкоди, завданої особам в наслідок запровадження карантину тварин.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Учасники делегації із ...
Наступна новина: Луцьк: спортивна делегація ...

КОМЕНТАРІ