В Чернівецькій області правоохоронці навчають дітей правил безпеки дорожнього руху (+фото)

В Чернівецькій області правоохоронці навчають дітей правил безпеки дорожнього руху (+фото)

27.02.17 11:30 0 630
Правил безпеки дорожнього руху повинно бути постійним, щоб завжди привертати увагу до важливості їх дотримання. Саме тому працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Чернівецькій області систематично відвідують навчальні заклади, де проводять різноманітні пізнавальні заходи з дітьми.

Так, 23 лютого працівники Сокирянського відділення поліції Кельменецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області провели бесіду з учнями Сокирянської ЗОШ № 1. Правоохоронці розповіли дітям про правила поведінки на дорозі, яких слід дотримуватися в зимовий період та відповіли на питання, які виникали у школярів в ході бесіди. Щоб діти краще запам’ятали ті правила, про які їм розповідали інспектори, роздали всім присутнім тематичні календарики.



24 лютого, пізнавальний захід організували для учнів 9-х класів Хотинської гімназії інспектори Хотинського відділення поліції Кельменецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області та продемонстрували відеоролик на тему безпечної поведінки на дорозі.



Відділ ЗБДР УПД ГУНП в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як провести вихідні у ...
Наступна новина: На Вінничині конкуренція за ...

КОМЕНТАРІ