Повноважний Посол Індії в Україні запросив Чернівці до співпраці

Повноважний Посол Індії в Україні запросив Чернівці до співпраці

27.02.17 12:13 0 529
23 лютого за участю заступника Чернівецького міського голови Олександра Паскаря відбулася протокольна зустріч керівництва області з Надзвичайним та Повноважним Послом Індії в Україні Маноджем Кумар Бхарті, під час якої було обговорено можливості співпраці у сферах освіти, науки, культури, бізнесу та інформаційних технологій.

Під час зустрічі були окреслені актуальні питання співробітництва між Буковиною та Індією. Сторони висловили сподівання у поглибленні вже наявного співробітництва та подальшому розвитку відносин в нових напрямках. Пан Посол повідомив, що на Індія займає провідне місце серед держав у розвитку економіки та розповів про існуючі програми співпраці з іншими країнами у галузі підприємництва, IT-сфери, кінематографії, запросивши Чернівці приєднатися до низки українських міст, з якими вже налагоджені відповідні зв'язки. Манодж Кумар Бхарті висловив зацікавленість у співпраці у сфері деревообробки та виробництва меблів та поінформував про можливості отримання стипендії на навчання в Індії для місцевих фахівців рамках програми «IТЕС». Він також запропонував провести на Буковині бізнес-семінар за участі представників бізнесових кіл краю та фестиваль індійської культури з нагоди відзначення 25 річниці дипломатичних відносин між Індією та Україною.

Від імені Чернівецької міської ради Олександр Паскар висловив Надзвичайному та Повноважному Послу Індії в Україні Маноджу Кумар Бхарті надію на спільну продуктивну співпрацю на користь наших дружніх країн. Заступник міського голови також запросив Посла та співробітників торгово-економічного відділу Посольства Індії в Україні взяти участь у цьогорічному Петрівському ярмарку, запропонував опрацювати можливість проведення спільних днів культури, особливо з урахуванням того, що з 8000 індійських студентів, які навчаються в Україні, 1300 успішно роблять це у Чернівцях.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: шляховики ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ