У рамках міської Програми підтримки книговидання імені Антона Кохановського фінансування отримають нові видання про Чернівці

У рамках міської Програми підтримки книговидання імені Антона Кохановського фінансування отримають нові видання про Чернівці

27.02.17 09:22 0 483
У рамках Чернівецької міської програми підтримки книговидання імені бургомістра Антона Кохановського в 2016 році було виділено з міського бюджету 250 тисяч гривень, які за рішенням експертної ради Програми були спрямовані на видання семи книг.

Зокрема співфінансування отримали: каталог «Група чотирьох» (фотоальбом чотирьох відомих чернівецьких фотографів Б.Савельєва, В.Тарновецького, С.Лопатюка, О.Слюсарєва), «Янголи букового краю» (книга журналістки Наталії Брянської про загиблих учасників АТО), «Горіхове дерево» Марти Блум, «Система координат» Анатолія Добрянського, «Повернення у славі в Чернівці» (про життя і діяльність першого ректора чернівецького університету Костянтина Томащука), «Книга з повітря Chernowits» Сергія Воронцова, «Легенди Чернівців від Чорної вівці» Христі Венгринюк.

Головною метою Програми є поширення всебічної інформації про місто Чернівці, популяризація культурної та історичної спадщини, формування позитивного і привабливого іміджу міста, а також підтримка сучасних авторів та видавців тощо.

На реалізацію міської програми підтримки книговидання в цьому році заплановано 400 тисяч гривень. Авторам нових книг зі своїми пропозиціями потрібно звернутись у відділ інформації та зв'язків з громадськістю міської ради (Центральна площа,1 каб. 106, тел.52-25-79).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Вінниці ...
Наступна новина: Лучани вшанували ...

КОМЕНТАРІ