Луцьк: спортивна делегація з міста Волноваха провела зустріч з представниками федерації футболу

Луцьк: спортивна делегація з міста Волноваха провела зустріч з представниками федерації футболу

27.02.17 13:40 0 619
Делегація з міста Волноваха (Донецька обл.), яка перебуває у місті Луцьку в рамках заходів щодо відзначення другої річниці співпраці між Луцьком та Волновахою на чолі з Сергієм Демченком, заступником голови Волновахської районної ради, головою федерації футболу міста Волноваха та Волновахського району побувала на стадіоні "Авангард", де наші гості дізналися про історію спортивної арени та оглянули фотовиставку з історії футбольного клубу “Волинь”.

У прес-центрі клубу відбулася зустріч представників делегації та гравців футбольного клубу “Волноваха” з начальником управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрієм Волинцем та заступником голови федерації футболу Волині, головою федерації футболу міста Луцька Василем Кохановським. Гості дізналися про розвиток футболу в місті та області, організацію спортивних змагань з різними групами населення.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам'ять про Миколу Ярославовича Романюка.

По закінченні зустрічі Василь Кохановський вручив Сергію Демченку подарунок від федерації футболу Волині.

о 19.00 годині в приміщенні Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи (вул. Шевченка, 3) відбудеться товариська гра з футзалу між командами ФК “Абориген” та ФК “Волноваха”, присвячена пам'яті Миколи Романюка.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині для ...
Наступна новина: На Волині викрито торгівця ...

КОМЕНТАРІ