В Луцьку урок мужності

В Луцьку урок мужності

27.02.17 11:44 0 521
20-23 лютого 2017 року працівники комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» організували спортивно-патріотичні заходи присвячені третій річниці вшанування пам'яті загиблих Героїв Небесної Сотні, які стали жертвами протистояння під час подій на Євромайдані.

Провідні професіонали комунального закладу провели для своїх вихованців лекції-бесіди на яких згадали трагічні події історії нашої держави, вшанували найкращих синів і дочок України, які віддали заради перемоги Революції Гідності найдорожче – своє життя.

Пам'ять про Героїв Небесної сотні увійшла в історію України та житиме віками.

По завершенні лекцій-бесід в приміщеннях комунального закладу «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» в різних мікрорайонах міста були проведені турніри з шашок, дартсу, тенісу настільного, настільного хокею та конкурс малюнка, присвячені пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Провідний професіонал Наталія Зінь у приміщенні центру («Лучеськ» , вул. Рівненська, 5) разом із своїми вихованцями: Анастасією Михальчук, Богданою Сидорчук, Анастасією Палаєвською, Дариною Сахнюк провели особисту першість з дартсу. Участь взяло більше 30 дітей. Учасники вшанували пам'ять Героїв хорошими результатами. Окрім цього 23 лютого всі учасники змагань разом з наставником відвідали в загальноосвітній школі № 17 виставку пам'яті Героїв Небесної сотні.

Провідний професіонал Галина Тимощук у День пам'яті разом з дітьми прийшли до меморіальних дошок, які встановлені на будинку (бульвар Дружби Народів, 2), де мешкали загиблі герої Володимир Прокопчук та Олександр Войчук, віддати їм шану. Дуже важливо, щоб пам'ять про героїв передавалась з роду в рід.

Після цього Галина Тимощук в приміщенні центру («Стріла», бульвар Дружби Народів, 13а) провела турнір з шашок присвячений Героям Небесної Сотні.

Подібні заходи мають велике значення, як в планi патріотичного виховання пiдростаючого поколiння, так i для проявлення поваги i пам?ятi до героїв та розумiння подiй на сходi України.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ