В Тернополі сергій Надал вручив сертифікати на квартири 12-ом учасникам АТО

В Тернополі сергій Надал вручив сертифікати на квартири 12-ом учасникам АТО

27.02.17 08:07 0 600
Міський голова Сергій Надал вручив сертифікати на квартири дванадцятьом учасникам АТО. Визначали прізвища тих, хто отримав квартири, представники спеціально створеної комісії, у яку входять самі учасники АТО та громадські організації. Кандидатури 12-ох учасників АТО були підтримані комісією одноголосно. Це представники ДУК, ЗСУ, СБУ, батальйону «Тернопіль» та учасники бойових дій.

«Хочу привітати учасників АТО, наших бійців, Героїв, які пройшли війну, захищають країну від окупанта та продовжують працювати на благо нашої країни, з отриманням квартир, - зазначив очільник Тернополя. – Від громади міста щиро дякую вам за вашу хоробрість та бажаю міцного здоров’я, щастя та миру в Україні».

Боєць АТО із позивним «Мамонт» Роман Мельник подякував міському голові Сергію Надалу та забудовнику за виділені квартири.

«Хочу подякувати міському голові Сергію Надалу за те, що він дотримав слово та створив спеціальну комісія, яка самостійно визначала потенційних власників квартир. Дуже важливо, щоб громада знала, що влада ні на мить не впливала на вибір жодного прізвища у цьому списку, - зазначив учасник АТО. – Також хочу висловити подяку забудовнику, який також дотримав слово та надав сертифікати на квартири».

Список осіб, які отримали квартири: Валерій Чоботарь, Іван Гуня, Андрій Джерелейко, Василь Бісовський, Руслан Муляр, Віталій Фидрин, Бурка Сергій, Руслан Андросюк, Ярослав Антонюк, Василь Сентик, Олександр Іриця, Едуард Дарзуля.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині бершадські ...
Наступна новина: Чернігів: Стартує II ...

КОМЕНТАРІ