В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

28.02.17 12:25 0 573
Проект регуляторного акту - рішення Тернопільської міської ради «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги», в частині встановлення тарифів на платні медичні послуги для медичних комунальних підприємств.

Розробник даного проекту – відділ охорони здоров»я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради.

Мета проекту - встановлення тарифів в економічно обґрунтованому розмірі на ринку реалізації медичних послуг, забезпечення доступності послуг для всіх верств населення незалежно від рівня їх грошових доходів, забезпечення стабільного функціонування медичних комунальних підприємств міста по ефективному безперебійному наданню послуг населенню та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Термін прийняття зауважень та пропозицій до проекту даного рішення становить один місяць з дня оприлюднення, які надавати відділу охорони здоров»я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, бульв. Шевченка, 1, електронна адреса voz_ta_mz@ukr.net , контактний телефон 52-56- 96, 52-56-98.

Проект регуляторного акту буде оприлюднений шляхом його розміщення на офіційному сайті Тернопільської міської ради в розділі „Нормативні документи”, підрозділ „Регуляторна політика”, а також – шляхом опублікування в газеті „Тернопіль Вечірній”.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: В Луцьку виявлено факти ...

КОМЕНТАРІ