Тернопілля: в області розробляють концепцію створення мережі бізнес-інкубаторів

Тернопілля: в області розробляють концепцію створення мережі бізнес-інкубаторів

28.02.17 11:42 0 629
24 лютого відбулося засідання робочої групи щодо створення та функціонування мережі бізнес-інкубаторів на Тернопільщині. Відповідно до Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва в Тернопільській області на 2016-2020 роки одним із основних завдань визначених Стратегією є розбудова інфраструктури підтримки малого і середнього підприємництва в Тернопільській області.

Так, відповідно до доручення голови Тернопільської облдержадміністрації вищезгаданій робочій групі дано завдання розробити концепцію створення та функціонування мережі бізнес-інкубаторів в області.

До складу робочої групи увійшли представники департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, центру зайнятості, громадськості та бізнес-об'єднань, а також Програми USAID „Лідерство в економічному врядуванні”.

Очолив робочу групу заступник голови-керівник апарату Тернопільської обласної державної адміністрації - Ігор Вонс.

Під час зустрічі учасники обмінялися напрацюваннями в даному напрямку та обговорили питання щодо функцій, які повинен виконувати бізнес-інкубатор.

Для Тернопільщини надзвичайно важливим та актуальним є питання розвитку інфраструктури підтримки малого і середнього бізнесу, оскільки дієві об'єкти інфраструктури підтримки підприємництва практично відсутні у регіоні”, - зазначила директор департаменту економічного розвитку і торгівлі, Галина Воляник.

За підсумками засідання учасники вирішили об'єднати усі можливі наявні ресурси влади, бізнесу та науковців, з метою створення якомога ефективнішої моделі бізнес-інкубатора.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комунальні служби ...
Наступна новина: Луцьк: «Дитинства ...

КОМЕНТАРІ