Луцьк: фестиваль спорту «Рух – це здоров’я»

Луцьк: фестиваль спорту «Рух – це здоров’я»

28.02.17 11:08 0 610
25 лютого 2017 року в приміщенні комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» «Олімпія» (Відродження, 39) відбувся фестиваль спорту «Рух – це здоров'я», в якому брали участь юні спортсмени.

Провідний професіонал Ніна Лисенко разом з дітьми склали цікаву програму, яка дала можливість усім учасникам проявити свої фізичні якості: швидкість, спритність, силу, точність рухів та показати інтелектуальні здібності. Програма фестивалю включала такі види змагань: шашки, теніс настільний, дартс, настільний хокей, армрестлінг.

Метою спортивного свята була популяризація здорового способу життя серед дітей та молоді, протистояння шкідливим звичкам, активізація рухової активності.

Понад 50 дітей, які з нетерпінням чекали це спортивне дійство, поринули у захоплюючу спортивну боротьбу.

Розпочалися змагання шашковими баталіями. Двадцять учасників виборювали звання найінтелектуальнішого. За результатами всіх турів переможцями стали: I місце - Дарина Ковальчук, II місце – Владислав Ляшук, III місце – Володимир Юзюк.

Не менш захоплюючими були змагання з тенісу настільного, у яких брали участь діти у двох вікових групах по 15 дітей в кожній. Змагання проходили в напруженій боротьбі. Юні тенісисти продемонстрували майстерність володіння малою ракеткою та жагу до перемоги. У підсумку місця розподілились у молодшій групі: I – Денис Цястусь, II – Олександр Пархомов, III – Віталій Кіпень; у середній групі: I-Вадим Словік, II- Олександр Карватюк, III – Максим Ясінок.

Змагання з дартсу - це гра, яка спонукає до зосередженості і виваженості рухів, концентрації уваги та терпіння, знімає стрес і втому, розвиває влучність і твердість руки. Із 20 учасників перемогу отримали: I-Вадим Ліпич, II – Ілля Левченко, III – Іван Сподневський.

Настільний хокей- дуже динамічна гра. Вона потребує від гравців високої концентрації уваги, точної координації рухів та наполегливості. У цьому виді змагань найвправнішими стали хокеїсти: I- Микола Єфімчук , II – Тетяна Заславська, III – Святослав Калиш.

Бурхливі емоції вирували серед учасників змагань з армрестлінгу. Діти демонстрували високі фізичні якості. За підсумками результатів напруженої боротьби найсильнішими стали: I – Ігор Пугачов, II — Андрій Дудар, III - Володимир Юзюк.

Всі присутні та учасники отримали багато позитивних вражень та емоцій. Після завершення змагань переможцям та активістам вручили дипломи, а всі учасники отримали солодкі подарунки від організаторів заходу.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Муніципальна поліція ...
Наступна новина: На Вінничині департамент ...

КОМЕНТАРІ