На Вінничині перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко привітав працівників патрульної поліції з першою річницею діяльності (+фото)

На Вінничині перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко привітав працівників патрульної поліції з першою річницею діяльності (+фото)

28.02.17 12:50 0 689
У міському палаці мистецтв «Зоря» 24 лютого відбулись урочисті заходи з нагоди святкування першої річниці діяльності патрульної поліції у місті Вінниці.

Привітати полісменів Вінниччини завітали перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська, секретар міської ради Павло Яблонський.

Під час офіційної частини свята крім теплих слів вітання від керівництва та гостей, патрульні та працівники апарату патрульної поліції отримали чергові спеціальні звання, відзнаки, подяки та Грамоти Вінницької облдержадміністрації та обласної Ради. Нагороджені були кращі патрульні Управління, які протягом року проявили свій професіоналізм та відданість справі.

Начальник Управління патрульної поліції у місті Вінниці Редван Усеінов зазначив, що пишається батальйоном вінницьких патрульних, їх професіоналізмом та успішно виконаними поставленими завданнями.

Редван Усеїнов вручив подяки керівництву області та міста за активну громадську позицію, небайдужість, підтримку та вагомий внесок у розвиток патрульної поліції.

Для довідки:

Управління патрульної поліції у м.Вінниці Департаменту патрульної поліції було створено 22 лютого 2016 року. Наразі особовий склад налічує 233 патрульних, з них - 22 жінки.

Середній вік поліціянтів – 27 років. В середньому за добу патрульні поліцейські опрацьовують близько 200 викликів. На службу щозміни заступає 17 автопатрулів.

За рік на лінію 102 надійшло 104 311 звернень від громадян, по яких було призначено 69 840 завдань. За цей час інспекторами було складено 22 549 адміністративних матеріали, з них 5 369 у сфері публічної безпеки, 17 180 — за порушення ПДР. Загалом було винесено 19 054 постанови.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку виявлено факти ...
Наступна новина: Луцька міська філія ПАТ ...

КОМЕНТАРІ