З початку року до навчальних центрів Збройних Сил України Вінниччина відправила понад 300 кандидатів на військову службу за контрактом (+фото)

З початку року до навчальних центрів Збройних Сил України Вінниччина відправила понад 300 кандидатів на військову службу за контрактом (+фото)

02.03.17 08:57 0 487
Майже 100 кандидатів на військову службу за контрактом, впродовж вихідних, відправили з Вінницького обласного військового комісаріату до навчальних центрів Збройних Сил України, що у Львівській, Житомирській та Київській областях.

За словами офіцера відділу комплектування та призову Вінницького обласного комісаріату капітана Володимира Дозорця, з початку року до навчальних центрів Збройних Сил України область відправила понад 300 кандидатів на військову службу за контрактом.

— У навчальних центрах кандидати на військову службу за контрактом проходитимуть підготовку протягом трьох місяців. Втім, на час навчання кандидата суттєво впливає наявність у нього досвіду військової служби чи досвіду участі в антитерористичній операції. До прикладу, вінничани які мають бойовий досвід, у навчальних центрах проходитимуть підготовку два тижні. По закінченню навчання усі вони, вже як військовослужбовці військової служби за контрактом, відбудуть до військових частин, що дислокуються у різних регіонах нашої держави, — розповів офіцер.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Всесвітньо відомому ...

КОМЕНТАРІ