На Вінничині податковий кодекс може стати ліберальнішим (+фото)

На Вінничині податковий кодекс може стати ліберальнішим (+фото)

02.03.17 12:24 0 790
Днями платникам податків, громадськості та представникам ЗМІ Вінниччини у форматі „круглого столу” було презентовано проект Ліберального Податкового кодексу України, авторами якого стала чимала кількість представників бізнесу.

Відкриваючи засідання керівник ВГО „Асоціація платників податків України” (далі – ВГО АППУ) Грігол Катамадзе наголосив, що у сучасному житті і бізнес, і влада мають працювати на паритетних засадах, враховуючи інтереси один одного, а іноді, навіть і йдучи на компроміс. Адже попри природну зацікавленість кожного платника віддавати до бюджету чим найменше, все ж таки необхідно віднайти той баланс, який дозволить забезпечити покриття державних видатків з одного боку, а з іншого не допустити занепаду та знищення бізнесу.

Саме в пошуках такого компромісу і було підготовлено проект Ліберального Податкового кодексу України, який на думку розробників повинен забезпечити дотримання такого балансу. А для того, щоб його норми відповідали вимогам часу, були дієвими та прийнятними усіма сторонами, ВГО АППУ організувало презентаційний загальноукраїнський тур у форматі „круглого столу”. Таким чином, кожен учасник обговорення має можливість долучитися до процесу законотворення, надавши обґрунтовані зауваження чи пропозиції.

Присутній на нещодавньому обговоренні законопроекту начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський підтримав таку ініціативу та зазначив, що зустрічі та узгодження законопроектів з громадськістю дають можливість у подальшому не допускати конфлікту інтересів та приймати виважені рішення, які забезпечать практичне виконання та стабільність у часовому проміжку.

Учасники засідання – представники бізнесу також висловили ряд зауважень та слушних пропозицій до законопроекту, а депутат Верховної Ради Сергій Кудлаєнко пообіцяв після доопрацювання посприяти прийняттю даного документу.

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Затверджено ...
Наступна новина: За надання неправомірної ...

КОМЕНТАРІ