Житомирщина посідає 1 місце за динамікою обсягу промислового виробництва

Житомирщина посідає 1 місце за динамікою обсягу промислового виробництва

02.03.17 08:52 0 463
Житомирщина стала лідером серед регіонів України за індексом виробництва промислової продукції.

Про це повідомляє начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації Роман Крисюк.

— «За темпами зростання промислового виробництва область посіла 1 місце у загальнодержавному рейтингу – і тут без варіантів. У січні 2017 року індекс виробництва промислової продукції в області склав 142,7% до відповідного періоду минулого року. З кінця минулого року ми змогли подолати 7 позицій і стати лідером», – зазначає Роман Крисюк.

Найвищих приростів досягнуто в добувні промисловості і розробленні кар'єрів (304,8% до січня 2016 року), машинобудуванні (200,1%) текстильному виробництві (145,3%)

Довідково:

Індекс промислової продукції – показник динаміки обсягу промислового виробництва, середньозважена величина з відповідних індивідуальних індексів по кожному товару. Розрахунок базується на даних щодо динаміки виробництва видів продукції за постійним набором товарів-представників та структурі валової доданої вартості за видами промислової діяльності за базисний рік .

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мукачівською місцевою ...
Наступна новина: Міська влада не має намірів ...

КОМЕНТАРІ