Громади Житомирщини мають створювати прибуткові проекти

Громади Житомирщини мають створювати прибуткові проекти

02.03.17 11:57 0 490
Об'єднані територіальні громади область мають навчитися створювати прибуткові проекти, які приноситимуть дохід у власні бюджети громад.

Про це повідомив директор Житомирського міського центру самоврядування Василь Невмержицький у коментарі журналістам під час семінару-практикуму «Проекти регіонального розвитку фінансування з Державного фонду регіонального розвитку у 2017 році. Просторове планування».

«Громада має йти по напрямку свого розвитку. Має вміти розроблювати проекти, які в майбутньому приноситимуть кошти у власний бюджет. Успішні проекти. Тому представники громад і приїхали дізнатися, як цього досягти. У 2017 році громадам Житомирщини передбачено майже 135 млн грн з ДФРР», – сказав Василь Невмержицький.

Також він додав, що перевага надається не «латанню дірок чи заміні вікон, а розвитковим проектам, які з часом будуть приносити прибутки громадам».

Нагадаємо, що в області розпочато конкурсний відбір інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в Житомирській області у 2017 році.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Петиція щодо ...
Наступна новина: На Вінниччині обсяги ...

КОМЕНТАРІ