В Житомирській області розповіли як оформити інвестиційний проект для участі у конкурсі ДФРР

В Житомирській області розповіли як оформити інвестиційний проект для участі у конкурсі ДФРР

02.03.17 12:48 0 731
Інвестиційні проекти, які подаються на конкурс для фінансування з Державного фонду регіонального розвитку у 2017 році, мають містити затверджену проектну документацію та відповідати технічним завданням Стратегії розвитку Житомирської області на 2015-2017 роки.

Про це повідомили представникам об'єднаних територіальних громад та райдержадміністрацій на семінарі-практикумі «Проекти регіонального розвитку фінансування з ДФРР у 2017 році. Просторове планування» 28 лютого, у Житомирі.

— Вікторія Яценко, начальник відділу регіональних програм та житлової політики департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА, зазначила: «З 27 лютого розпочато конкурсний відбір інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок ДФРР в Житомирській області у 2017 році. Для того, щоб пройти конкурсний відбір, пропозиції мають відповідати основним критеріям. А це – наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації, термін реалізації проекту від 1 до 3 років, співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 %».

Також вона акцентувала увагу на змінах у нормативно-правовій базі ДФРР, заповненні реєстраційної картки проекту та правилам реєстрації проекту на сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

Голова підрозділу «Центру розвитку місцевого самоврядування» Василь Невмержицький наголосив на тому, що правильність оформлення містобудівної документації є дуже важливим на даному етапі розвитку ОТГ.

— «Для того, щоб громади області були успішними, має бути чіткий просторовий план розвитку території. Під час його розроблення мають бути враховані сучасні соціальні та екологічні стандарти. Про це детальніше вам розкажуть тренери під час практичного заняття», – підкреслив Василь Невмержицький.

Після теоретичної частини на учасників чекає практичне заняття – кожному представнику громади потрібно буде підготувати ескіз плану просторового планування ОТГ та презентувати його тренерам.

Нагадаємо, що строк подання пропозицій – до 29 березня 2017 року включно.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На прохання акціонерів ...
Наступна новина: На Тернопіллі у 2017 році ...

КОМЕНТАРІ