В Житомирській області ігор Гундич взяв під особистий контроль житлове питання жінки з інвалідністю

В Житомирській області ігор Гундич взяв під особистий контроль житлове питання жінки з інвалідністю

02.03.17 09:49 0 453
Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич взяв під особистий контроль вирішення питання придбання житла в селі Рудня Черняхівського району для жінки з інвалідністю, яка втратила оселю.

Проблему втрати житла внаслідок пожежі озвучила жінка під час особистого прийому керівника області 28 лютого 2017 року.

— — Ігор Гундич, зважаючи на складні обставини, в яких опинилася жителька області, пообіцяв підтримку. «Я однозначно допоможу вам. Відповідне доручення буде направлено голові Черняхівської райдержадміністрації, щоб він знайшов будинок для вас. Далі я вже візьму вирішення проблеми на особистий контроль», – відповів на звернення голова ОДА.

Як розповіла жінка під час особистого прийому, вона втратила оселю у м. Житомирі внаслідок пожежі. Зараз вона зареєстрована у центрі безхатченків та потребує житло. У селі Рудня Черняхівського району проживають близькі люди жінки, тому вона і хоче жити там.

Також до Ігоря Гундича звернулася багатодітна мати, жителька м. Житомира стосовно матеріальної допомоги для реабілітації дитини після перенесених операцій на головному мозку. Житомирська ОДА, за дорученням керівника області, займеться пошуком вирішення питання в найкоротші терміни.

З житлових питань до голови облдержадміністрації звернулися ще воїн-інтернаціоналіст та переселенка із Луганської області.

Усі інші звернення, які приходять від громадян, направляються для оперативного вирішення відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ