У січні Житомирщина вдвічі збільшила обсяги будівельних робіт

У січні Житомирщина вдвічі збільшила обсяги будівельних робіт

02.03.17 09:21 0 494
У січні 2017 року Житомирщина вдвічі збільшила обсяги будівельних робіт та посідає друге місце серед регіонів України за індексом будівельної продукції.

Про це повідомляє департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської облдержадміністрації.

— «Підприємства області у січні виконали будівельні роботи на суму 33,9 млн грн. Збільшивши обсяги будівництва вдвічі порівняно з січнем минулого року, ми посідаємо 2 місце в Україні за індексом будівельної продукції, який становить 208,3%», – розповів директор департаменту Роман Щебетов.

За його словами, нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння склали 79,9% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, поточний і капітальний ремонти – 13,4% та 6,7% відповідно.

Найбільше коштів у будівництво вклали у м. Житомирі (43,5%) та Житомирському районі (42,4%).

Нагадаємо, за січень-листопад 2016 року індекс будівельної продукції становив 147,0% до відповідного періоду 2015 року.

Довідково:

Індекс будівельної продукції складається із індексів будівництва будівель (житлових та нежитлових) та інженерних споруд помножених на додану вартість будівель та інженерних споруд у загальній доданій вартості базисного року.

Індекс будівництва будівель розраховується як співвідношення обсягу виконаних робіт у звітному періоді до обсягу виконаних робіт за базисний рік скорегований на індекс цін на будівельно-монтажні роботи будівництва будівель.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Степан Барна: У минулому ...

КОМЕНТАРІ