На Тернопіллі борщівський район найкраще завдання щодо залучення на військову службу за контрактом до ЗСУ

На Тернопіллі борщівський район найкраще завдання щодо залучення на військову службу за контрактом до ЗСУ

02.03.17 09:56 0 462
Найбільш успішно з плановим завданням із залучення на військову службу за контрактом до ЗСУ справляється Борщівський район Тернопільської області. Про це під час щотижневої наради з керівниками районів під керівництвом Голови Тернопільської ОДА повідомив Олександр Скумбрій, т.в.о. військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату.

На другому і третьому місці, за словами Олександра Скумбрія, знаходяться Заліщицький та Підгаєцький райони Тернопільської області.

«Водночас найменша кількість осіб, які готові до служби у Збройних силах України, у Збаразькому районі, а також у містах Чортків та Тернопіль. На цих територіях просимо пожвавити агітаційну кампанію і донести усі ті переваги, які тепер має військова служба. Нагадаю, що грошове забезпечення в армії – від 7 тис грн, окрім того військовослужбовці мають можливість користуватися і хорошим «соціальним пакетом»», - зазначив т.в.о. обласного військового комісара.

Крім того, він повідомив, що майже півсотні жителів Тернопільщини днями відправилися для проходження підготовки у навчальний центр с.Старичі, Львівської області.

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна у свою чергу наголосив, що у місцях постійної дислокації військових частин виконання планового завдання з набору на військову службу за контрактом повинно виконуватися 100%. Також він підкреслив, що голови громад, як і мери міст, які взяли на себе певні зобов'язання, обираючись на посаду – повинні виконувати і ті задачі, які ставить перед ними Держава.

«Ми докладаємо максимум зусиль, щоб відновити військові містечка на території Тернопільської області. Йдеться про Теребовлю, Чортків, Бережани. Відповідно, як мінімум ці території повинні показати приклад для усіх решти районів. Інакше немає логіки – ми шукаємо ресурс, проводимо роботи з реконструкції, а служити буде нікому?! Я вірю, що в Тернопільській області достатньо патріотично налаштованих людей, які готові обрати військову службу своєю професією», - зазначив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: За пропозицією ...
Наступна новина: Волинь: припинено ...

КОМЕНТАРІ