Чернівці: Затверджено титульний список будівництва об’єктів комунального господарства на 2017 рік

Чернівці: Затверджено титульний список будівництва об’єктів комунального господарства на 2017 рік

02.03.17 12:21 0 535
Виконавчий комітет Чернівецької міської ради затвердив титульний список будівництва об'єктів комунального господарства по департаменту житлово-комунального господарства міської ради на 2017 рік. Цьогоріч на будівництво, реконструкцію та модернізацію об'єктів комунального господарства виділено з різних фондів міського бюджету та кредитних коштів понад 26 млн. гривень.

Зокрема, значну частину коштів буде виділено реалізацію інвестиційного проекту « Вуличне освітлення м. Чернівці»( понад 400 тис. гривень), реконструкцію водо понижуючих свердловин для водовідвідної галереї на вул. Ю.Гагаріна – П. Нахімова в м. Чернівці (понад 1 млн. гривень).

Окрім того, із міського бюджетного фонду буде виділено майже 2,5 млн. гривень на капітальний ремонт дороги на вулиці О.Щербанюка від вул. Небесної Сотні до вул. М.Кутузова (І черга) .

На реалізацію пропозицій по «Бюджету ініціатив чернівчан (бюджету участі)» буде виділено понад 1,5 млн. гривень. Зокрема на капітальний ремонт скверу по вул. Вересневій (благоустрій), капітальний ремонт прибудинкової території на вул. Руській, 251, капітальний ремонт сходів та доріжки до зупинки маршрутки на вул. Козятинській, капітальний ремонт «Алеї Небайдужості».

Окрім того, на реконструкцію системи диспетчеризації ліфтів в м. Чернівці з підключенням до системи «ОДС Промінь» у житлових будинках буде виділено понад 1млн. гривень.

На встановлення приладів обліку теплової енергії (теплові лічильники) в житлових будинках комунальної власності та ОСББ, ЖБК, ЖБТ буде виділено понад 210 тис. гривень.

За рахунок кредитних коштів міжнародної фінансової організації «Північна екологічна фінансова корпорація» (NEFKO) на капітальний ремонт вуличного освітлення шляхом технічного переоснащення світильників та світильники на основі LED технологій (на вул. Головній, Героїв Майдану, Ю. Гагаріна і проспекті Незалежності) буде виділено понад 3,5 млн. гривень.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ