У Чернівцях визначать кращий під’їзд,кращу покрівлю,кращий фасад будинку та кращий благоустрій прибудинкової території

У Чернівцях визначать кращий під’їзд,кращу покрівлю,кращий фасад будинку та кращий благоустрій прибудинкової території

02.03.17 13:53 0 581
Положення про проведення щорічного конкурсу з номінацій „Кращий під'їзд”, „Краща покрівля”, „Кращий фасад будинку”, „Кращий благоустрій прибудинкової території” затверджено на черговому засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради.

Це положення визначає єдині вимоги до організації і проведення конкурсу для виявлення кращих житлових будинків територіальної громади м. Чернівців, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, житлово-будівельних товариств, товариств колективних забудовників, а також для визначення переможців серед власників квартир і нежилих приміщень, квартиронаймачів, які досягли найкращих результатів при проведенні ремонту під'їздів, фасадів, покрівель, місць загального користування в житлових будинках, благоустрою прибудинкових територій, здійснили в комплексі реставрацію фасадів і покрівель жилих будинків і відновлення малих архітектурних форм в центральній частині міста.

Рішення про підсумки проведення конкурсу затверджуватиметься виконавчим комітетом міської ради, який є організатором конкурсу.

Метою проведення конкурсу є відбір і відзначення кращих власників квартир і квартиронаймачів житлових будинків територіальної громади м. Чернівців, ОСББ, ЖБК, ЖБТ, ТКЗ, які здійснили за власні кошти або за дольової участі ремонт під'їздів, фасадів, покрівель, місць загального користування в житлових будинках, благоустрій прибудинкових територій, відтворення традиційного характеру пам'яток культурної спадщини.

Заявки на участь у конкурсі надаються до департаменту житлово-комунального господарства міської ради з такими документами: фотографії відповідно до визначеної номінації, анкета будинку, яка містить повні відомості про будинок (повна адреса, рік забудови, час проведення та вартість робіт відповідно до визначеної номінації, контактні дані уповноваженої від будинку особи). До 20 липня 2017 року ДЖКГ відбере із заявлених учасників до 20 кращих номінантів. 20 серпня комісія виконавчого комітету міської ради підведе підсумки серед 20 кращих номінантів, відібраних ДЖКГ.

Переможців буде нагороджено дипломами та грошовою винагородою 3 000 грн, 2 200 грн та 1 500 грн. За четверте місце буде нагороджено заохочувальною грошовою винагородою 1 000 грн. Ця винагорода вп'ятеро більша, аніж у попередні роки.

Переможці конкурсу матимуть право на першочергове включення до титульних списків по капітальному ремонту житлового фонду м. Чернівців на наступний рік за умови прийняття мешканцями будинків-номінантів дольової участі у співфінансуванні вартості ремонтних робіт конструктивних елементів будинку.

Відзначення переможців конкурсу відбудеться під час святкування Дня міста. Кошти на відзначення переможців виділяються відповідно до кошторису видатків з фонду соціально-економічного розвитку міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ