За надання неправомірної вигоди інспектору прикордонної служби судитимуть мешканця Володимира-Волинського

За надання неправомірної вигоди інспектору прикордонної служби судитимуть мешканця Володимира-Волинського

02.03.17 12:42 0 504
Володимир-Волинська місцева прокуратура скерувала до суду матеріали кримінального провадження про надання 32-річним мешканцем княжого міста неправомірної вигоди інспектору прикордонної служби.

Уночі 15 лютого 2017 року чоловік, перебуваючи на території міжнародного пункту пропуску через державний кордон України «Устилуг-Зосін», надав службовій особі Львівського прикордонного загону, яка перевіряла документи, неправомірну вигоду в розмірі 200 грн., поклавши їх у свій закордонний паспорт, за "вирішення питання" про постановку штампів про виїзд його на авто з України та повернення на територію нашої держави без фактичного в'їзду в Республіку Польща.

Інспектор повідомила про факт надання їй неправомірної вигоди.

У ході досудового розслідування свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, чоловік визнав повністю, щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину. Відтак із ним укладено угоду про визнання винуватості, в якій узгоджено призначення йому покарання у виді штрафу в розмірі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (8500 грн.).

Далі – слово за судом.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині податковий ...
Наступна новина: На прохання акціонерів ...

КОМЕНТАРІ