У центральній бібліотеці для дітей вшанували пам'ять лесі Українки

У центральній бібліотеці для дітей вшанували пам'ять лесі Українки

02.03.17 15:11 0 610
Літературний портрет Лесі Українки «Я маю в серці те, що не вмирає», присвячений 146-й річниці від дня народження Лесі Українки, підготували працівники центральної бібліотеки для дітей. На захід до книгозбірні завітали учні загальноосвітньої школи села Жидичин.

Образ Лесі Українки талановито зіграла бібліотекар Вікторія Гут, якій вдалося через листи письменниці до своїх близьких та інтимну лірику показати новий, невідомий образ письменниці.

До літературного портрету були включені фрагменти єдиної кінострічки про життєву драму Лесі Українки «Іду до тебе», уривки з відеофільму Андрія Дмитрука «Леся Українка», документального фільму про Климента Квітку студії «Віател» із серіалу «Гра долі». Саме ці відеоматеріали більш емоційно і правдиво дали можливість пізнати нові сторінки з життя талановитої письменниці, яка в центр своїх творчих пошуків ставила Любов, Правду, Щирість, Відданість, Надію, сенс життя.

На завершення літературного перфоменсу відбулася відверта розмова з присутніми про такі поняття як мужність, витривалість, талант, патріотизм і звичайно, про весняну закоханність, вірність, дружбу,- все те, що прочитується в поетичних та драматичних творах Лесі Українки.

Відвідувачі книгозбірні ознайомилися з бібліотечною виставкою «Поетичний вінок Лесі Українки».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині виявлено ...
Наступна новина: Негативний вплив машин на ...

КОМЕНТАРІ