Відбувся семінар-практикум «Нові можливості для менеджерів у сфері  культури: залучення коштів міжнародної технічної допомоги»

Відбувся семінар-практикум «Нові можливості для менеджерів у сфері  культури: залучення коштів міжнародної технічної допомоги»

02.03.17 14:23 0 530
27 лютого 2017 року в рамках навчальної програми департаменту культури міської ради для суб'єктів культурного процесу м.Луцька «Інновації в культурі» відбувся семінар-практикум «Нові можливості для менеджерів у сфері культури: залучення коштів міжнародної технічної допомоги».

Директор департаменту культури Тетяна Гнатів окреслила плани роботи департаменту щодо міжнародної діяльності у сфері культури.

З основними положеннями Програми прикордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» Європейського інструменту сусідства 2014-2020 ознайомив присутніх керівник Секретаріату Єврорегіону «Буг» Андрій Ломага.

Експерт Секретаріату Єврорегіону «Буг» Віктор Чубко розповів про перспективи та особливості підготовки проектів у сфері культури в рамках Програми прикордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна».

Досвідом підготовки та реалізації транскордонних проектів поділилася в.о.начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради Вікторія Гомонець.

Присутні обговорили окремі проектні ідеї щодо транскордонного партнерства, можливості їх реалізації.

У семінарі взяли участь керівники, творчі працівники комунальних закладів культури, представники громадських організацій, що провадять діяльність у сфері культури.

Департамент культури міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ