Сергій Григоренко прокоментував неправдиві звинувачення ІА “Волинські новини”

Сергій Григоренко прокоментував неправдиві звинувачення ІА “Волинські новини”

02.03.17 18:42 0 529
Після брифінгу керівництва Луцької міської ради у інтернет-виданні “Волинські новини” з'явилася недостовірна, викривлена інформація стосовно коментарів на адресу представників ГФ “Варта порядку” заступника міського голови Сергія Григоренка.

Сергій Григоренко дав роз'яснення щодо своїх висловлювань. “Під словом “тітушки” я мав на увазі народну назву людей, яких використовують ті чи інші політичні сили для здобуття влади у незаконний спосіб для тиску на своїх політичних опонентів чи громадськість. Я говорив про тітушок як про суспільне явище, маючи на увазі неприпустимість його використання у цивілізованому світі. Засуджую використання спортсменів, силовиків чи учасників будь-яких громадських формувань для тиску, - підкреслив він. - Це висловлювання не прозвучало на адресу членів “Варти порядку”, адже багато з них дійсно брали участь у бойових діях у зоні АТО та в Афганістані і виконують хорошу громадську роботу. Тим більше, воно ні в якому разі не стосується учасників бойових дій, як намагаються зараз це подати у своїх коментарях політтехнологи партії “УКРОП”. Проте окремі учасники цієї організації неодноразово, як про це писали ЗМІ, перешкоджали доступу журналістів та громадських діячів на сесію Волинської обласної ради, що є неприпустимим та, певною мірою, надає негативного відтінку діяльності усього формування “Варта порядку”. Не хотілося б, щоб у світлі останніх політичних подій, коли партія “УКРОП” та окремі депутати хочуть шляхом політичних інтриг здобути владу в місті і усунути команду Миколи Романюка, використовувалися будь-які громадські формування, в тому числі й “Варта порядку”. Саме тому так гостро була сприйнята поява Олександра Волянюка на сесії міської ради та транспорт “вартівців” поблизу будівлі міської ради. Нам не потрібні блокпости приватних структур у міській раді”, - пояснив Сергій Григоренко.

Також заступник міського голови пояснив ситуацію щодо прес-секретаря ГФ “Варта порядку” Олександра Волянюка: “У мене немає офіційного підтвердження того, що Олександр Волянюк перебував за кермом у нетверезому стані 19 лютого 2017 року, як повідомляли деякі ЗМІ. Його винуватість чи невинуватість у даному інциденті з патрульною поліцією може підтвердитися лише на судовому засіданні, яке відбудеться найближчим часом”, - зазначив він.

у час непростої політичної ситуації у Луцькій міській раді, Сергій Григоренко закликав журналістів та громадських діячів до спокою та збалансованої, об'єктивної подачі інформації. “Особливо прискіпливо варто відноситися до інформації, яку подає ІА “Волинські новини”, адже це видання відображає позицію лише однієї політичної сили - “УКРОПу”, а думки їхніх опонентів або взагалі не подають, або перекручують”, - наголосив він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку співпраця з ...
Наступна новина: Труба в ППМ изоляции: что ...

КОМЕНТАРІ