У Рівненській області обвинувальний акт стосовно голови сільської ради Млинівського району скеровано до суду

У Рівненській області обвинувальний акт стосовно голови сільської ради Млинівського району скеровано до суду

03.03.17 08:40 0 571
Дубенською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно голови однієї із сільських рад Млинівського району, який умисно не виконав та перешкодив виконанню судового рішення, що набрало законної сили (ознаки кримінального правопорушення, що передбачене ч. 3 ст. 382 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Млинівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області.

Підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення голові сільської ради погоджено із прокурором Рівненської області.

Так, на підставі зібраних доказів встановлено, що голова сільської ради умисно не виконав з липня 2016 року по цей час та перешкодив виконанню рішення суду про стягнення 50 тис. грн. боргу на користь фізичної особи, внаслідок чого заподіяв істотну шкоду охоронюваним законом правам громадян.

Долю обвинуваченого вирішуватиме Млинівський районний суд.

За вчинення зазначеного кримінального правопорушення передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

За матеріалами Дубенської місцевої прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Проекти Житомирщини з ...
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ