Проекти Житомирщини з регіонального розвитку можна переглянути на інтернет-платформі Мінрегіону

Проекти Житомирщини з регіонального розвитку можна переглянути на інтернет-платформі Мінрегіону

03.03.17 08:38 0 514
Усі інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, які були подані на фінансування за рахунок Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), мають бути оприлюднені на інтернет –платформі Мінрегіонбуду до початку проведення оцінки та відбору.

Це озвучив начальник відділу збереження традиційного середовища та створення безбар'єрного простору департаменту містобудування, архітектури та планування територій Мінрегіону Святослав Горбенко 1 березня, під час селекторної наради, що відбулася за участю голови ОДА Ігоря Гундича.

«Інтернет-платформа розроблена для відкритості та інформативності. Кожен зможе зайти на платформу та переглянути всі проекти, які можуть бути втілені у життя», – сказав Святослав Горбенко.

Начальник управління впровадження та моніторингу пріоритетних проектів будівництва Мінрегіону Надія Бондарчук повідомила, що однією з перших розмістила інформацію на онлайн-платформі Житомирська область, анонсувавши старт конкурсу проектів ДФРР.

Загалом онлайн-платформа міститиме дані про територіальне розміщення проектів, обсяги фінансування, підрядників, які реалізовуватимуть ці проекти, сортуватиме їх за рейтинговою оцінкою.

Нагадаємо, що в області розпочато конкурсний відбір інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в Житомирській області у 2017 році.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ