Підприємства Житомирщини збільшують виробництво харчових продуктів

Підприємства Житомирщини збільшують виробництво харчових продуктів

03.03.17 11:05 0 633
Індекс виробництва харчової промисловості Житомирщини у січні 2017 року зріс і склав 103,6 % до січня минулого року.

Про це повідомляє управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Зокрема, збільшилося виробництво таких продуктів:

– спредів і сумішей жирових на 77,0 % (вироблено 779 т);

– свинини на 64,5 % (вироблено 602 т);

– продуктів молоковмісних на 37,4 % (вироблено 595 т);

– масла вершкового на 17,3 % (вироблено 529 т);

– борошна на 12,1 % (вироблено 1498 т);

– виробів ковбасних на 10,9 % (вироблено 1159 т);

– печива і вафель на 1,7 % (вироблено 714 т);

– сирів сичужних і плавлених на 1,2% (вироблено 602 т).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: працівники ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ