Чернівецькі каратисти вибороли комплект нагород на Всеукраїнських змаганнях

Чернівецькі каратисти вибороли комплект нагород на Всеукраїнських змаганнях

03.03.17 10:46 0 513
Днями вихованці чернівецького клубу карате «Максимум» повернулись із Всеукраїнських змагань, які щорічно проходять у м. Новоград-Волинський Житомирської області. Близько п'ятисот каратистів із Києва, Житомира, Харкова, Львова, Одеси, Чернівців та інших міст, а також Білорусії змагались за нагороди на «Звягель Оупен 2017».

Єдиними представниками нашої області були карате клуб «Максимум» та «Дзаммай». Зокрема, успіхами відзначились спортсмени «Максимуму» зі Сторожинеччини. Так, 14-річний Олексій Гоцуляк у категорії до 52 кг святкував перемогу. Двома срібними медалями відзначилась Вікторія Малованюк у категорії 12-13 років в розділі ката й куміте. А бронзу в індивідуальному куміте здобули Валентин Букачук серед кадетів та Ілько Денис в категорії 12-13 р.

Також не відстали й чернівецькі спортсмени «Максимуму». Іван Білоус посів друге місце в куміте серед хлопців до 9 років. Ала Гунчак піднялась на третє місце п'єдесталу в категорії 12-13 років. А серед юніорів «бронзою» відзначився Артем Бинзар та Микола Мельничук.

За словами тренера переможців Павла Шестакова ще двоє учасників «Звягель Оупен 2017» посіли п'яті місця у чисельних категоріях – Богдан Дудчак серед кадетів до 52 кг, а Всеволод Боднар у категорії 12-13 р.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Директора комунального ...
Наступна новина: Вінничина: працівники ...

КОМЕНТАРІ