Чернівці: Порушень у нарахуваннях та виплати заробітної плати у КП «Тролейбусне управління» не виявлено

Чернівці: Порушень у нарахуваннях та виплати заробітної плати у КП «Тролейбусне управління» не виявлено

03.03.17 13:40 0 829
Тематичну перевірку щодо запровадження в КП «Чернівецьке тролейбусне управління» мінімальної заробітної плати та правильності нарахування заробітної плати провели фахівці департаменту праці та соціального захисту, департаменту ЖКГ та відділу контрольно-перевірочної роботи міської ради.

Перевірку проведено з метою перевірки фактів, озвучених одним із водіїв ЧТУ на сесії міської ради. Порушень у ході перевірки не виявлено.

Встановлено, що КП «Чернівецьке тролейбусне управління», враховуючи зміни в законодавстві щодо розміру мінімальної зарплати з 01.01.2017 року ввело в дію новий штатний розпис та внесло необхідні зміни в колективний договір.

З'ясовано, що у січні цього року працівникам ЧТУ здійснено доплату до рівня мінімальної зарплати 3200 гривень, як того вимагає законодавство, з врахуванням фактично відпрацьованого часу.

Порушень у нарахуванні зарплати за січень 2017 року водію, який скаржився, а також кондуктору його екіпажу, не виявлено. Зазначеному водію у січні нарахування проведено із врахуванням всіх передбачених на підприємстві колективною угодою доплат, зокрема за інтенсивність праці та класність, а також доплати до рівня мінімальної зарплати. Індексація заробітної плати в січні 2017 року обом працівникам не проводилась, оскільки не виникло право на її проведення. Враховано також, що у січні зазначений водій перебував у щорічній оплачуваній відпустці, а кондуктор – у відпустці та на лікарняному.

Таким чином, порушень норм статті 95 КЗпПУ у Чернівецькому тролейбусному управлінні не виявлено, озвучена водієм під час сесійного засідання інформація свого підтвердження не знайшла.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині уряд вдвічі ...
Наступна новина: На Вінниччині ...

КОМЕНТАРІ