В Луцьку участь управління охорони здоров'я у роботі школи з проектного менеджменту для представників органів місцевого самоврядування у Яремчі

В Луцьку участь управління охорони здоров'я у роботі школи з проектного менеджменту для представників органів місцевого самоврядування у Яремчі

03.03.17 12:54 0 532
20-24 лютого в м. Яремче Івано-Франківської області Асоціація міст України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)» проводила Школу з проектного менеджменту для представників органів місцевого самоврядування.

Серед слухачів школи – представники 35 міст-учасників проекту «Партисипативна демократія та обґрунтоване прийняття рішень на місцевому рівні в Україні», що в 2016 році впроваджувався АМУ спільно з Норвезькою асоціацією місцевих і регіональних влад в трьох секторах – освіті, охороні здоров'я, соціальному захисті населення. Від управління охорони здоров'я Луцької міської ради участь в роботі прийняв заступник начальника управління Віктор Глухманюк.

В грудні 2016 року пілотні міста проекту презентували плани підвищення надання послуг населенню, які можуть бути втілені шляхом впровадження конкретних проектів.

Головна мета тижневої Школи з проектного менеджменту – сформувати в учасників навички підготовки проектних пропозицій, спрямованих на розвиток відповідного сектору – освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, а також навчити управляти впровадженням проекту.

У програмі Школи – вивчення всього проектного циклу: формулювання проектної ідеї, її втілення в проектній пропозиції, планування бюджету, впровадження проекту та звітування за його реалізацію, а також ознайомлення з міжнародними та національними програмами і фондами, які підтримують проекти соціального спрямування.

За підсумками заходу кожен учасник напрацював концепцію проекту для своєї громади.

Управління охорони здоров'я

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ