Директора комунального підприємства на Волині підозрюють у привласненні понад 750 тис. грн. та службовому підробленні

Директора комунального підприємства на Волині підозрюють у привласненні понад 750 тис. грн. та службовому підробленні

03.03.17 10:42 0 562
Прокуратурою Волинської області повідомлено про підозру у вчиненні привласнення чужого майна та службового підроблення директору комунального підприємства Волинської обласної ради "Луцьке".

У жовтні-грудні 2016 року, змовившись із директором одного з волинських приватних підприємств, посадовець підписав акти приймання виконаних будівельних робіт із завідомо неправдивими відомостями про виконання таких робіт із реконструкції котельні та опалювальної системи загальноосвітньої школи в селі Садів Луцького району.

Попри те, що фактично ці роботи виконані не були, на рахунки приватного підприємства завдяки злочинним діям директора КП "Луцьке" було перераховано понад 270 тис. грн.

Він же, повторно, у грудні 2016 року підписав так само завідомо неправдиві акти приймання нібито виконаних тим же приватним підприємством будівельних робіт у школі в селі Чаруків Луцького району.

Цього разу на рахунки приватного підприємства завдяки злочинним діям директора КП "Луцьке" було перераховано понад 486 тис. грн.

У зв’язку з цим керівника комунального підприємства підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4, ч.5 ст. 191, ч.1 ст. 366 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Прес-служба прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецькі каратисти ...

КОМЕНТАРІ