В Луцьку турнір з шашок серед людей з особливими потребами

В Луцьку турнір з шашок серед людей з особливими потребами

03.03.17 08:36 0 485
У приміщенні КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» «Біла тура» (Будівельників, 11) відбувся турнір з шашок серед людей з особливими потребами.

Ці змагання були організовані директором відокремленого підрозділу Спеціальної Олімпіади у Волинській області Катериною Свіщевою спільно з громадською організацією «Даун - синдром» та КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

У турнірі взяли участь особи з інвалідністю, зокрема молодь із громадських організацій «Джерело життя» та «Даун-синдром», які неодноразово брали участь у різних змаганнях та заприятелювали після участі у Спеціальній Олімпіаді.

Перед початком гри організатори побажали учасникам міцного здоров'я, позитивних емоцій та любові до спорту, а також наголосили, що важлива не перемога, а участь у змаганнях та можливість проявити себе.

Цікаво було спостерігати за емоціями та логічним мисленням, які приявлили учасники турніру. Особливості емоційного сприйняття учасників не заважали їм думати та робити ходи, вболівати один за одного, вигравати та спілкуватись.

Шашковий турнір завершився перемогою Миколи Стасюка з Рожищ. Друге місце виборов Богдан Антонюк з Луцька. Третю сходинку також посів лучанин Андрій Сіліч.

Всі учасники отримали дипломи від КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», а також подарунки від громадської організації «Ми +».

КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Броварник: У 2017 ...
Наступна новина: Тернопілля: в області ...

КОМЕНТАРІ