На Вінничині проведено 2 - денний тренінг для державних службовців та представників об’єднаних територіальних громад (+фото)

На Вінничині проведено 2 - денний тренінг для державних службовців та представників об’єднаних територіальних громад (+фото)

03.03.17 09:36 0 916
Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації спільно з регіональним координатором проекту ПРОМІС Оксаною Бондар організували та провели 28 лютого – 1 березня поточного року 2 - денний тренінг «Підготовка проектів до державного фонду регіонального розвитку» в рамках Проекту «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС).

Метою проведення тренінгу був обмін знаннями та практичним досвідом у сфері підготовки проектів до державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).

У тренінгу взяли участь представники Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації, районних державних адміністрацій, виконкомів міст обласного підпорядкування та об'єднаних територіальних громад області.

Учасників тренінгу привітала заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Насіковська Н.Н., яка наголосила на важливості проведення тренінгу у підвищенні професійного рівня працівників органів місцевої виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

У своєму виступі Насіковська Н.Н. повідомила про значну роботу, проведену в області з підготовки та супроводу інвестиційних проектів, які пропонуються до фінансування за рахунок коштів ДФРР. Зазначила про підвищення рівня конкуренції серед поданих проектів.

Під час тренінгу розглянуті питання щодо нормативно-правової бази ДФРР, особливості підготовки проектів в частині визначення проблеми, постановки мети та завдань.

За участі державних службовців та представників об'єднаних територіальних громад проведено групові практичні заняття щодо визначення кількісних та якісних результатів реалізації проекту, формуванню бюджету заходу.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях презентують ...

КОМЕНТАРІ