На Вінниччині фінансування видатків установ та закладів з обласного бюджету здійснюється в плановому режимі,є стабільним та контрольованим

На Вінниччині фінансування видатків установ та закладів з обласного бюджету здійснюється в плановому режимі,є стабільним та контрольованим

03.03.17 13:06 0 578
Фінансування видатків установ та закладів з обласного бюджету здійснюється в плановому режимі, є стабільним та контрольованим.

Так, за січень-лютий поточного року Департаментом фінансів облдержадміністрації профінансовано видатки головних розпорядників коштів обласного бюджету (галузі соціально-культурної сфери та державне управління) відповідно до зареєстрованих фінансових зобов`язань в загальному обсязі 281,5 млн. грн.., що складає 85% бюджетних призначень вказаного періоду та 13,5% річних призначень.

У тому числі, у лютому профінансовано 162,2 млн. грн..

Протягом 2-х звітних місяців профінансовано видатків: на оплату праці з нарахуваннями в сумі 199,3 млн. грн., розрахунки за енергоносії та комунальні послуги – 28,1 млн. грн., інші захищенні видатки – в сумі 28,5 млн. грн.

Обсяги двомісячного фінансування головних розпорядників коштів обласного бюджету(на видатки підпорядкованих їм установ та закладів) наступні:

- Департамент освіти і науки облдержадміністрації – 76,1 млн. грн.;

- Департамент охорони здоров`я облдержадміністрації – 160,6 млн. грн.;

- Департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації – 18,1 млн. грн.;

- Управляння культури та мистецтв облдержадміністрації – 17,3 млн. грн.;

- Управління фізичної культури ти спорту облдержадміністрації – 7,3 млн. грн.;

- Служба у справах дітей облдержадміністрації – 0,8 млн. грн.;

- Обласна Рада – 1,3 млн. грн.;

Із загального обсягу видатків січня-лютого 2017 року (281,5 млн. грн.) за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету профінансовано – 25,8 млн. грн., медичної субвенції – 131,4 млн. грн., додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров`я – 42,2 млн. грн., за рахунок доходів обласного бюджету – сумі 82,1 млн. грн.

Так, злагоджена робота Департаменту фінансів облдержадміністрації з галузевими головними розпорядниками коштів обласного бюджету, органами Державної казначейської служби області дала змогу протягом січня та лютого поточного року забезпечити повноту та своєчасність виплати заробітної плати працівникам установ та закладів, що фінансуються з обласного бюджету, здійснити проведення передбачених інших захищених та невідкладних видатків.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Особливості ...

КОМЕНТАРІ