Розпочався другий етап реалізації українсько-польського проекту «Школа молодих спікерів – дебатні клуби у Вінницькій області» (+фото)

Розпочався другий етап реалізації українсько-польського проекту «Школа молодих спікерів – дебатні клуби у Вінницькій області» (+фото)

03.03.17 13:55 0 779
В рамках проекту триває тижневий візит вчителів Вінниччини до Лодзинського воєводства. Протягом 27 лютого – 4 березня освітяни Вінниччини ознайомляться із роботою польських шкіл в невеликих муніципальних утвореннях і округах Лодзинського воєводства. Також вчителі перейматимуть досвід використання методів дискусій та активізації роботи учнів та вивчатимуть питання, пов'язані зі створенням громадянського суспільства.

Вінницька делегація розпочала роботу з візиту до загальноосвітнього ліцею №2 ім. Габріеля Нарутовіча – найстарішої середньої школи в місті. Учасники проекту ознайомились з роботою ліцею та відвідали дискусію «Активний громадянин – хто це?». Також протягом першого дня візиту українські педагоги побували у школі, котра обладнана найсучаснішою технікою. Завершенням дня став чотиригодинний практикум, проведений ГО «ФЕРСО».

Нагадаємо, що одне з головних завдань поїздки, – підготовка вчителів для створення у своїх школах учнівських дебатних клубів. Адже після повернення вони допомагатимуть учням старших класів (9-11) організувати клуби у своїх школах –створити їх, скласти статут, підготувати і провести дискусію.

Проект Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування та Фундації ФЕРСО (Польща) завершиться наприкінці червня урочистою конференцією, під час якої учасники проекту представлять свої навички один одному і запрошеним гостям.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ