Вінничина: «Кількісні показники розвитку області повинні перейти в якість. Маємо крок за кроком підвищити реальні доходи громадян»,- Валерій Коровій

Вінничина: «Кількісні показники розвитку області повинні перейти в якість. Маємо крок за кроком підвищити реальні доходи громадян»,- Валерій Коровій

03.03.17 12:33 0 586
Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій переконаний, що успішні показники розвитку Вінниччини за підсумками 2016 року повинні насамперед стати відчутними для людей.

«Вінницька область – аграрний регіон, 65 % доданої вартості продукується в галузях, наближених до АПК. Природний фактор 2016 року в поєднанні з новою системою організації аграрного бізнесу – це стосується не тільки нових технологій, а й ролі влади у формуванні ефективного конкурентного середовища, - дали дуже позитивний ефект, - відзначив Валерій Коровій. – Лідируючі позиції області по всіх напрямках аграрного бізнесу дали можливість сформувати належним чином місцеві бюджети. Тому що бюджетна децентралізація, яка впроваджується українським Урядом, перемістила фінансові ресурси з центру, з регіонів безпосередньо на місця».

Та кількісні показники, за переконанням керівника області, повинні перейти в якість. «Маємо крок за кроком підвищити реальні доходи громадян. Люди повинні це відчути», - наголосив Валерій Коровій. А водночас підкреслив, що у важких політичних дискусіях розпочався перерахунок заробітної плати, і на педагогічним працівникам виплачено заробітну плату на 65 % більше, ніж в січні-лютому минулого року, а для працівників охорони здоров'я таке зростання склало 40 %.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 6 березня - відкриття ...
Наступна новина: Чернівці: Громадськість ...

КОМЕНТАРІ