На Тернопільщині пройде акція «Серце до серця»

На Тернопільщині пройде акція «Серце до серця»

03.03.17 09:03 0 538
9 березня на Тернопільщині стартує обласний етап XII щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця». Триватиме вона до 9 квітня.

Відповідне розпорядження підписав голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

В області акцію проводить відділ сім'ї та молоді облдержадміністрації спільно з представництвом Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».

Як розповів начальник відділу сім`ї і молоді облдержадміністрації Ігор Чорний, у 2016 році акція тривала 4 по 24 квітня. За цей час в області зібрали 141 009,40 грн. За зібрані кошти придбали медичне обладнання для реанімаційного відділення КУТОР «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня». Діагностика та лікування дітей області цим обладнанням здійснюватиметься безкоштовно.

«До акції долучилися близько 500 волонтерів, участь могли взяти усі охочі. Волонтери мали спеціальні бейджі, а скриньки, до яких збирались пожертвування – захисні елементи та символіку благодійного фонду «Серце до серця». Зібрані кошти волонтери переказували на рахунок Фонду а квитанції приносили в штаб. Штаби акції та загони волонтерів діяли у кожному районі області. Крім того, 50 кращих волонтерів акції влітку мали змогу взяти участь у сплавах річкою Дністер та відвідати музичний фестиваль «Вудсток-Україна - 2016», який пройшов наприкінці липня 2016 року біля замку «Свірж» на Львівщині», - розповів Ігор Чорний.

Загалом, у в рамках акції «Серце до серця-2016» в Україні зібрали більше 4 мільйонів гривень.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінниччині судитимуть ...

КОМЕНТАРІ