Тернопільщина – один із найбільш готових до співпраці регіонів,– Посол Бразилії в Україні

Тернопільщина – один із найбільш готових до співпраці регіонів,– Посол Бразилії в Україні

03.03.17 08:00 0 484
На Тернопільщині з офіційним візитом 2 березня перебував Надзвичайний і Повноважний Посол Бразилії в Україні Освалдо Біато Жуніор. Під час зустрічі з Головою Тернопільської ОДА Степаном Барною пан Посол відзначив, що бачить широкі перспективи для співпраці в освітній та економічній площині.

Зокрема, Освалдо Біато Жуніор повітомив, що чув позитивні відгуки про Тернопільщину від японських інвесторів, які працюють на ринку Західної України.

«Імідж України закордоном часто викривлений, тому я запрошуватиму представників Бразилії, в тому числі і тих, що працюють в країнах Європи, приїхати і на власні очі побачити реальний стан справ і перспективи України», - зазначив пан Посол.

За його словами, є значний потенціал у розвитку спільного бразильсько-українського підприємництва, і Тернопільщина в цьому є дуже цікавою.

«У Бразилії дуже розвинутий аграрний компонент, як і в Тернопільському регіоні, і ми зацікавленні у його розвитку. Водночас, на відміну від України, Бразилія не має торгової угоди з Європейським Союзом. Така перевага вашої країни є перспективною для співпраці. Створюючи спільні підприємства, ми разом могли б більш швидко виходити на ринок Європи», - зазначив Освалдо Біато Жуніор.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ