Ігор Вонс: Сприятливий бізнес-клімат – передумова,щоб молодь залишалася працювати на Тернопільщини

Ігор Вонс: Сприятливий бізнес-клімат – передумова,щоб молодь залишалася працювати на Тернопільщини

03.03.17 08:16 0 596
Створення сприятливого бізнес-клімату є передумовою для того, щоб молодь Тернопільщини залишалася працювати в області. Про це зазначив заступник Голови Тернопільської ОДА Ігор Вонс за результатами дискусійного клубу «Чи створить ЄС робочі місця для молоді?», який відбувся в Тернополі.

«Звичайно, ми тільки вітаємо прагнення нашої молоді більше пізнати Європу. Дуже добре, якщо вони проходитимуть стажування закордоном. Однак, нам би хотілося, щоб працювали вони все ж таки в Україні, на рідній Тернопільщини. І ми чудово розуміємо, що ця мрія буде реальністю за умови робочих місць для нашої молоді. Саме тому зараз левова частка наших зусиль спрямована на залучення в область нових інвесторів», - зазначає Ігор Вонс.

За його словами, комфортні умови для ведення бізнесу на Тернопільщині, спонукатимуть іноземних та вітчизняних інвесторів відкривати на теренах області нові підприємства, виробництва тощо. Це в свою чергу і стане запорукою зростання кількості робочих місць для жителів області, затребуваності спеціалістів, а також достойної оплати їхньої праці.

«Так, на ситуація непроста, адже кожен інвестор хоче мати відповідні умови – максимально готовий майданчик для відкриття бізнесу, бажано з готовою інфраструктурою. Саме тому ми вже активно опрацьовуємо можливість створення індустріальних парків. Звичайно, це відбудеться не за один день, але ми знаємо, що рухаємося у вірному напрямку, - зазначає Ігор Вонс. – Крім того, будь-який інвестор хоче мати впевненість, що його вкладення будуть захищені, що йому не створюватимуть «штучних» загроз для капіталовкладень. Багато іноземних підприємств чекає, щоб зайти на український ринок, але ще не до кінця вірять у ті зміни, які ми декларуємо. Тому на прикладі уже діючих на території області підприємств з іноземним капіталом, ми намагаємося максимально донести інформацію, що Тернопільщина відкрита та безпечна для інвестицій».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ