Як правильно вибрати офісне крісло?

Як правильно вибрати офісне крісло?

05.03.17 19:31 0 1365

Дуже важливим елементом для комфортної роботи в офісі є офісне крісло, саме тому, що більшу частину часу ми проводимо сидячи, тому від правильності вибору крісла безпосередньо залежить не тільки наш комфорт, але і здоров'я, до речі, забезпечити це здатні крісла для офісу від вітчизняного виробника АМФ.

Особливості вибору

Офісне крісло має володіти такими характеристиками як зручність, практичність. Так само воно повинно бути якісним і міцним, для того, що б людина яка буде в ньому сидіти не відчувала втоми. Важливим параметром так само є зовнішній вигляд, для кожної групи споживачів крісла будуть відрізнятися не тільки по функціональності, але і за матеріалом, з якого його виготовили.

Офісне крісло для керівника

офісне кріслоПри виборі крісла для керівника в першу чергу потрібно звернути увагу на матеріал, з якого воно виготовлене. Щоб підкреслити статус начальника крісло повинно бути зі шкіри (або ЕКО шкіри) чорного або коричневого кольору. Крісло повинно мати привабливий зовнішній вигляд і звичайно ж бути комфортним і надійним. Так само при виборі крісла для керівника дуже важливим фактором є його ергономіка, ідеальним є наявність пятипроменевої опори з якісними коліщатками і "м'які" підлокітники, механізми настройки висоти і нахилу спинки, а також підголівник.

Офісне крісло для працівників

При виборі крісла для працівників важливо що б воно було максимально зручним і практичним, для того щоб не відчувати втоми. Крісло має регулюватися по висоті, так само повинен бути механізм нахилу спинки або механізм кочення, зручні підлокітники і, звичайно, можливість обертання крісла по своїй осі.

Офісне крісло для відвідувачів

При виборі крісла для відвідувачів потрібно враховувати те, що крісло не повинно бути багатофункціональним, але при цьому воно повинно мати привабливий вигляд і звичайно ж на ньому має бути зручно сидіти.

Загальні поради

Правильна конструкція крісла говорить в першу чергу про його якість і зручність. Наприклад, якщо ж відсутні підлокітники, то є ймовірність швидкого стомлення і зниження працездатності.

В офісному кріслі обов'язково повинні бути механізми регулювання висоти, нахилу спинки або механізм кочення. Всі ці механізми повинні працювати плавно. Особливу увагу потрібно звернути на те, що крісло має бути створене у формі каркаса з валиком під поперековий прогин, для того щоб не приносити шкоду хребту, так само нижня частина сидіння повинна бути округлою, для того щоб не затискалися судини ніг.

Ваше здоров'я і продуктивність роботи безпосередньо залежать від вибору комфортного офісного крісла, тому вибирайте тільки якісні і зручні моделі!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Google+ как инструмент ...
Наступна новина: Тренинги по продажам: ...

КОМЕНТАРІ