Що собою представляє компресійний трикотаж?

Що собою представляє компресійний трикотаж?

06.03.17 21:36 0 1738

Життя людини пов'язане з постійним рухом, а точніше пересуванням на ногах. У шаленому ритмі ми намагаємося встигнути все і всюди зовсім забувши про щоденні навантаження, що відчувають наші ноги. Коли стан ніг і вен погіршується, починають з'являтися набряки і судинні сіточки - це перші ознаки розвитку варикозної хвороби ніг. У таких випадках для щоденної підтримки ніг в належному стані підійде компресійний трикотаж. До речі, придбати його можна в інтернет-магазині http://678.com.ua/103-kompressionnyy-trikotaj.

Такий трикотаж має стискаючу дію на ноги, принцип полягає в поступовому стисненні ноги в певних місцях. Так найбільший тиск буде надаватися на щиколотку, середній - на ікри, маленький - на стегна, таким чином відтік крові від ніг нормалізується, вени вирівнюються і стають на своє місце тим самим забезпечуючи нормальну циркуляцію крові.

Що важливо знати при виборі компресійного трикотажу?

Залежно від різного ступеня розвитку варикозної хвороби розрізняють компресійні класи трикотажу. Дуже важливо правильно підібрати клас компресії (починаючи з 2-го класу компресії перед використанням обов'язково потрібно проконсультуватися з лікарем) і розмір виробу, від цього на пряму залежить результат впливу його на ноги.

Розміри, в основному підбираються за допомогою вимірювання кіл ніг, при підборі сильно великого розміру, компресійний трикотаж буде висіти і ніякого ефекту не буде, при занадто маленькому - є ризик ускладнення і надмірного передавлювання вен. З цього випливає, що підвищену увага варто приділити підбору правильного розміру.

Купити компресійний трикотаж не складе труднощів. В багаточисленних інтернет-магазинах товарів для здоров'я представлений широкий асортимент трикотажу, що дає можливість підібрати собі потрібний в залежності від уподобань. Всі товари високої якості, надійні і за вельми привабливою ціною. Тут можна вибрати будь-який клас компресії, колір, а також замовити доставку вподобаного товару додому.

Компресійний трикотаж можна придбати навіть невихід з дому. Потрібно всього лише визначиться з класом компресії і кольором, а також поміряти окружності ніг для точного підбору лікувального трикотажу. Сьогодні можна придбати 3-ри основні види компресійного трикотажу: колготи, гольфи та панчохи. Панчохи можуть бути оснащені спеціальною селіконовою гумкою, для кращої фіксації виробу на нозі.

Також в інтернет-магазинах товарів для здоров'я допомогти своїм ногам можуть і представники сильної статі, в цьому їм допоможе компресійний трикотаж для чоловіків, розроблений спеціально з урахуванням анатомічних характеристик і вимог сильної статі. Чоловічі компресійні панчохи, гольфи або колготи виконані в строгому стилі з високоякісних матеріалів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Товары широкого ...

КОМЕНТАРІ