ЖЕК-10 першим установив GPS на техніку серед ЖЕКів Чернігова

ЖЕК-10 першим установив GPS на техніку серед ЖЕКів Чернігова

07.03.17 08:30 0 604
Комунальне підприємство житлово-комунального господарства "ЖЕК-10" Чернігівської міської ради першим серед подібних підприємств міста встановило навігаційне обладнання на техніку, яка обслуговує закріплену за ним територію.

Про це повідомляє начальник ЖЕКа-10 Руслан Волок.

«GPS-обладнання встановлене на 6 тракторів, які прибирають наше місто. Плюс ми маємо відповідне програмне забезпечення для одержання інформації», - сказав він.

Начальник комунального підприємства переконаний, що впровадження GPS-навігації зробить роботу техніки прозорою, контролюваною не лише для керівника, а й, у разі претензій чи скарг, для кожного жителя міста.

«Це сприятиме і трудовій дисципліні, і раціональній витраті ресурсів, і чернігівці знатимуть щохвилинно і покілометрово, як і на що витрачатимуться кошти, які вони платять», - сказав Руслан Волок.

Він додав, що встановити GPS-навігацію на техніку його підштовхнула невмотивована критика під час прибирання снігу і сміття технікою.

Тепер у разі скарги, житель мікрорайонів, які обслуговує ЖЕК-10, можуть одержати ґрунтовану відповідь, яка спирається на незалежні дані супутників. Ні їх, ні навігатори непомітно вимкнути не вдасться.

Довідково:

сторінка ЖЕК-10 у мережі Facebook

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=LKNJM72PY8E

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цього року у Тернополі ...
Наступна новина: До семи років позбавлення ...

КОМЕНТАРІ