Чернігів: Конкурс міні-грантів «Розвиток волонтерства в громадах»

Чернігів: Конкурс міні-грантів «Розвиток волонтерства в громадах»

07.03.17 08:19 0 464
Львівська освітня фундація оголошує конкурс міні-грантів “Розвиток волонтерства в громадах”. Метою конкурсу є підтримка активної молоді, що хоче здійснювати соціальний супровід дітей-сиріт, напівсиріт, дітей у складних життєвих обставинах.

Проект має бути написаний парафіяльною молоддю, місцевими громадськими організаціями чи благодійними організаціями та парохом парафії (зі всієї України) і може бути реалізований у таких напрямках:

- організація дозвілля та освіти дітей цільової групи (навчання, майстер-класи, заходи недільної школи, - організація денного табору при парафії для дітей цільової групи);

- візити у сиротинці та установи інтернатного типу із навчально-виховними заходами (зустрічі, катехизація, арт-напрям тощо).

Перевага надається проектам, в яких статті витрат зосереджені на закупівлю освітніх матеріалів, спорттоварів, канцтоварів, книг тощо.

Максимальна сума міні-гранту – 15 000 грн.

Просимо подавати Ваші аплікаційні форми та проекти до 31 березня 2017 року. До 20 квітня буде оголошено результати конкурсного відбору.

На що варто звернути увагу при розробці проекту?

- Чи зможе проект тривати після завершення грантових коштів?

- Чи є він спрямований на освіту, розвиток та соціальний супровід дітей-сиріт, напівсиріт та дітей "вулиці"?

Для отримання міні-гранту спільнота повинна заповнити онлайн аплікаційну форму за посиланням https://goo.gl/forms/g1JRWjdDaNdefxab2.

Описовий звіт, фото та фінансовий звіт (чеки, накладні) просимо надіслати нам до 15 листопада 2017 року на адресу parishproject2017@gmail.com.

Якщо на цей час Ваш проект ще буде на стадії реалізації, варто написати проміжний короткий звіт та узгодити зЛьвівською освітньою фундацією дату подання кінцевого звітування.

Контакти:

parishproject2017@gmail.com

068 706 17 09 – Мар'яна

093 486 74 06 – Станіслав

Детально: http://www.lef.org.ua/ua/arhiv/konkurs-mini-grantiv-rozvytok-volonterstva-v-gromadah/

За інформацією Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ