Чернігів: У міській раді почали заслуховувати щорічні звіти комунальних підприємств

Чернігів: У міській раді почали заслуховувати щорічні звіти комунальних підприємств

07.03.17 08:51 0 475
У Чернігівській міській раді від почалися щорічні звіти комунальних підприємств.

Звіти стосуються економічних показників у їх роботі.

про результати діяльності очолюваних ними комунальних підприємств міської ради доповіли керівники КП „Чернігівбудінвест” , КП «Будинок книги» та КП «Телерадіоагентство «Новий Чернігів».

КП «Чернігівбудінвест» за результатами діяльності у 2016 році спрацювало набагато краще, ніж у позаминулому. Зокрема, збільшило прибуток у 2,7 рази. Підприємство забезпечило свою статутну діяльність: зокрема, в місті минулого року введені в експлуатацію 7 об'єктів, де «Чернігівбудінвест» здійснював технагляд.

КП «Будинок книги» - на вже єдиний у Чернігові великий книжковий магазин. Його робота потрібна місту не стільки для отримання прибутку, як для задоволення нематеріальних потреб городян – освітніх, культурних, духовних, естетичних. Імовірно, що Чернігів є єдиним в Україні містом, яке в комунальній сфері має центральну книгарню. Тому на такий магазин у центрі міста – своєрідна його візитівка. Економічно КП «Будинок книги» за 2016 рік теж спрацював досить добре, у 2 рази минулорічні та планові фінансові показники.

КП «ТРА «Новий Чернігів» - міське комунальне телебачення. Місто підтримує його фінансово, але підприємство й самостійно докладає зусиль для того, щоб заробити прибуток. Завдяки цьому половину коштів, які знадобилися минулого року для функціонування телерадіоагентства, воно заробило самостійно. Окрім того, підприємство раціонально використовує наявні кошти, знаходячи резерви для розвитку: оновлює техніку, навчає молодих журналістів та операторів, оновлює програмне наповнення ефіру та збільшує свою присутність на інтернет-ресурсах.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Геннадій Зубко: У 2017-му ...

КОМЕНТАРІ