В Житомирській області у Новоград-Волинському продовжиться будівництво хірургічного корпусу

В Житомирській області у Новоград-Волинському продовжиться будівництво хірургічного корпусу

07.03.17 09:31 0 548
В зв'язку з реформуванням галузі охорони здоров'я планується створення госпітального округу з центром в місті Новоград-Волинському та відкриттям лікарні інтенсивного лікування другого рівня на базі Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об'єднання, а отже продовження будівництва хірургічного корпусу необхідне.

Про це говорили 3 березня, на розширеній нараді щодо продовження будівництва хірургічного корпусу в місті Новоград-Волинському за участю заступника голови облдержадміністрація Ярослава Лагути.

— «Продовження будівництва хірургічного корпусу необхідне для жителів трьох районів, які увійдуть до Новоград-Волинського госпітального округу. Проект дозволить розширити площі хірургічних відділень, створити сучасні операційні з усім необхідним високотехнологічним обладнанням», – сказав Ярослав Лагута.

Також він додав, що це дасть можливість кожній людині отримувати повноцінну медичну допомогу на місці, не виїжджаючи в обласний центр.

Будівництво нових блоків хірургічного корпусу поліпшить матеріально-технічну базу лікувального закладу та дасть змогу об'єднати на площах операційного блоку зали для проведення операцій окремо септичні та асептичні, реанімаційні зали, допоміжні приміщення, які входять до операційного блоку та центральне стерилізаційне відділення.

Довідково. Основні заходи проекту – продовження першої черги будівництва «операційний блок», загальна площа 5939,78 кв. м. Потужність – 16 реанімаційних ліжок.

Період реалізації проекту – з квітня 2017 року до грудня 2019 року.

Період реалізації проекту з квітня / 2017 року - до грудня 2019 року.

Кошторисна вартість даного об'єкту становить 63 млн 788,6 тис. грн. Будівництво розпочато в 2012 році, за 2011–2013 роки було освоєно 4 млн 198 тис. грн з коштів державної субвенції на соціально-економічний розвиток міста та з коштів бюджету розвитку міста Новоград-Волинського.

Обсяг фінансування проекту

2017

2018

2019

Разом

22 млн

19 млн 509,6 тис. грн

11 млн

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ