На Вінниччині судитимуть майстра лісу,який здійснив розтрату деревини

На Вінниччині судитимуть майстра лісу,який здійснив розтрату деревини

07.03.17 10:33 0 555
Немирівською місцевою прокуратурою Вінницької області, за наслідками проведення досудового розслідування, до районного суду скеровано обвинувальний акт за ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України щодо одного із майстрів лісу ДП «Тульчинського ЛМГ» який, будучи службовою та матеріально-відповідальною особою, зловживаючи своїм службовим становищем, шляхом внесення неправдивих відомостей до товарно-транспортної накладної, здійснив розтрату лісопродукції, чим заподіяв державі матеріальну шкоду у розмірі майже 211 тис гривень.

Злочин, передбачений ч. 4 ст. 191 КК України є корупційним злочином, за який відповідно до вимог ст. 45, 75 КК України може бути призначено тільки реальне позбавлення волі строком від п’яти до восьми років позбавлення волі із позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років.

Матеріали розслідування стовно організаторів вказаного злочину – посадових осіб ДП «Тульчинське ЛМГ» та приватного підприємця з Калинівського району виділені в окреме провадження. Найближчим часом досудове розслідування відносно вказних осіб буде завершене, а матеріали кримінального провадження передані до суду, який і визначатиме подальшу долю правопорушників.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ